Bli medlem!
Stöd vårt arbete med att förbättra villkoren för de som fötts med hjärtfel och deras familjer genom att bli medlem i Hjärtebarnsförbundet.

Som medlem får du tidningen Hjärtebarnet, som utkommer med fyra nummer per år, en kontaktperson du kan ringa till, inbjudningar till olika informations – och familjemöten som är starkt kostnadsreducerade och mycket annat. Som medlem ökar du också styrkan i de påverkansfrågor, bland annat sjukvårdsfrågor, som vi driver för våra hjärtbarn och för vuxna med medfött hjärtfel.

Anmäl hela familjen så blir alla försäkrade vid våra aktiviteter. Avgiften är 500 kr per kalenderår för alla i hushållet så det kostar inget extra om ni är fler i familjen.


Betala gärna medlemsavgiften via autogiro. Avgiften är 42 kronor i månaden och minskar administrationskostnaderna. Hämta blankett för autogiroinbetalning här>>                                                                                                      

Den du registrerar först blir postmottagare i hushållet och ska vara en vuxen. Meddela per mail eller telefon nya (ofödda) familjemedlemmar när de fått personnummer. Ange vilken medlemskategori du tillhör när du anmäler dig så får du anpassad information.

Se vilken förening du tillhör här>>

 

Medlemskategori

Personuppgifter

Medlemmar i hushållet

Inga tillagda medlemmar

Om cookies

Vi använder oss av kakor för bättre upplevelse. Läs mer.

OBSERVERA! Du är välkommen att göra en beställning i gåvoshoppen, men då kontoret har stängt kommer inga beställningar att hanteras innan den 21 augusti 2017. Du kan även beställa våra hjärtebarnsarmband via facebook, sök på hjärtebarnsarmband. Avvisa