Sms  – ge ett bidrag genom din mobil

Stöd Hjärtebarnsfondens arbete i kampen mot medfödda hjärtfel via ett sms från din mobil. Numret som är kopplat till smsgåva är 72901.

Skänk 50 kronor genom att skriva;

Hjärtebarn – då skänker du 50 kronor  till hela verksamheten som Hjärtebarnsfondens arbete omfattar.

Hjärtforska – då skänker du 50 kronor  till forskningen kring medfödda hjärtfel.

Läger – då skänker du 50 kronor till Hjärtebarnsfondens lägerverksamhet.

Vill du stödja varje månad så gäller det här; Du slår numret 72901 och sedan skriver du Hjärtebarn50 för en månadsgåva på 50 kronor, Hjärtebarn75 för en månadsgåva på 75 kronor och Hjärtebarn100 för en gåva på 100 kronor.

Du behöver ha ett registrerat kontantkort för att kunna ge sms-gåvor (gäller ej abonnemang). Du kan också skaffa dig en så kallad mobil plånbok. Kontakta din operatör och hör efter vilka leverantörer som fungerar för dig.

De direkta kostnaderna vi har för en SMS-gåva på 50 kr är 6,50 kr; det betyder att 87 % går till verksamheten. För en gåva på 75 kr är det 8,5 kr i direkt kostnad och då går 89 % till verksamheten. En gåva på 100 kr har direkta kostnader på 10,5 kr och då går 89,50 till verksamheten.
WyWallet har idag den enda fungerande betaltjänstlösningen för SMS-gåvor. Vill du veta mer om villkor och hur du skapar ett konto hos WyWallet så hänvisar vi dig till wywallet.se

 

Om cookies

Vi använder oss av kakor för bättre upplevelse. Läs mer.

OBSERVERA! Du är välkommen att göra en beställning i gåvoshoppen, men då kontoret har stängt kommer inga beställningar att hanteras innan den 21 augusti 2017. Du kan även beställa våra hjärtebarnsarmband via facebook, sök på hjärtebarnsarmband. Avvisa